Hari Guru SAMUS '09 | fasihah.com


May 19, 2009

Hari Guru SAMUS '09

Aku xde ape sangat nak pOst,saja nak tayang gambar2 semalam..
hehehe

~bergambar di pergOla buatan alif~
+faten+emy+
+tqa+myra+seha+

~mereka berpOsing di atas pentas~
+faizal+deen+hanif+rahman+harith+
+cikgu amad+faez+


~pasangan yang paling HOTSZZ & syweeett~
+faezuddin&meheerah+


~adik beradik nie,ayah je lain2..adikku cOmey x??~
+seha+farhana+
[dua2 cOmey je.ahaksz!]
*orang kate aku ni kecik je tak besar2-betul ke?* *orang kate kalau aku xmasuk besi,aku lebih tggi dari sekarang-betul ke??* *Of cOurse la aku nak tinggi,memang dari kecik lagi nak tggi,tapi,skrg aku mcm ni,jadi,redha je la,terpaksalah terima apa jua orang kate tentang aku* yg penting---aku ialah aku! SMILE!!shWEEttt!!
#farhana kate,ntah2 esok kite besar mcm akak fasihah ni kan#
# entahlah dik...ye lah kut...xpe..farhana cOmey pe;) #


~bestfrensz fOrever~
+seha+anik+ya+
[tina tak datang time nie,memg nak kene dia tue!huhu]

~snap shOt dengan hajar~
[bakal gi MESIR hajar nie..insyaAllah..mabruk2!]



~kami berada di pentas,kOnOn2 nak rase gak jadi cikgu amik award kat atas pentas.hehe~
[lau tqa pakai baju wane purple,memang ngam ar gambar nie..huhu]

~perbincangan kaum2 adam setelah lama tidak dapat berjumpa~
[nampak macam membincangkan masalh negara je!hehehe]

~mase sampai je SAMUS, mereka2 yang manage prOgramme ni tgh sibuk membuat persiapan~
[antara juniOr2 yang sibuk dengan segala macam hal,penat dOrg nie,kesiannn,xpe seniOr2 dah rase dah,teruskan tradisi yea!]

~aktiviti KAMIL KATA~
[selalu cikgu2 je yang tengok murid2 main,disebabkan hari guru,cikgu2 plak main,kitOrang tengOk plak!]

~semalam cikgu2 bz,xsempat nak amik gambar dOrg,lupe plak~
-cikgu samus makin bertambah ramai,ramai cikgu2 baru yang tak dikenali-

^memang serOnOk bila ingat zaman2 sekOlah dulu^

^cikgu2 pun spOrting..huhu macam2 lah memOry^

apepun...

buat guru2,ustaz2,ustazah2 SAMUSKD

SELAMAT HARI GURU

#jasa kalian sgt besar buat kami semua pelajar2 SAMUS#

~gambar terakhir buat kali ini~
[betapa ramainya student SAMUSKD sekarang]

~ada gambar cikgu pzi plak,apepun AL-Fatihah buat anak cikgu~

^^^SAMUSKD tetap di hati^^^

FasiHaH:shweet memOry =)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

7 comments:

asamboyz90 said...

tak sangka ko terasa dgn gurauan aku..
aku ni memang jahat kan...
siti fasihah binti ahmad sufian, aku mintak maaf..
berbanggalah dgn diri ko sendiri..
berbanggalah dgn apa yang ada pada diri ko..
jgn jadi macam aku..
maaf....
salam.

safiamira said...

errr...
ramai ek yg dtg...
x taw plak...huhu

psstt,, sy juga sygkan samus walo pn dh pindah lebih awal...hoho

mike radcliffe said...

waa!!!
that was a precious moment!!!!
sori im not be there!!!

.::FasiHaH::. said...

faizal>>its ok lah.....aku da lupekan daaaaa...


mira>>sayang lagi ke kat samus???ahaha bukan syg kan mrsm??hehehe


emal>tu la...lau ramai yg datang kawan2 kite,mesti serOnOk....=)

::shopaholic-gurlz:: said...

hohoho...mmg besh dpt jmpe kgkwn..
even xrmai dpt dtg...

time smbutan rye t ke srbu samus ag nk?
haha~!

uish...ad gak gmbar 2 mnyelit..
LOLssss..=p

syazmil08 said...

assalamualaikum...
sy pon bdk samus gak...
tp taun lps...
ni kak fasihah kan...
sy seronok tgk gmbr2....
skul...
walaupon taun lps je tmt nyer...
gmbr2 gru...
sdg bersukn....
lg2 ble men bola tmpar ngn guru..
mesti x menang...
pelk lah...
tp ya pntg samus best...

Anonymous said...

cik sihah~

susah betul nak tau,akhirnya semua dah terungkai..tc sihah..

~P.C.S~