Komitmen Bertambah Setelah Masuk Minggu Ketiga | fasihah.com


December 28, 2010

Komitmen Bertambah Setelah Masuk Minggu Ketiga

Salam dari FS kepada semua. Minggu ketiga ni komitmen bertambah, jadi kena arrange masa betul-betul.

  1. Tadi dapat maklumat hari ni dah start kelas UBS. So, petang ni kelas full sampai 6.30.
  2. Malam ni pula? Ada Annual General Meeting untuk kelab pula. Pukul 8.30.
  3. Baru minggu ketiga dah ada midterm! Pergh... So, esok bakal ada TEST 1 MARKETING PRINCIPLE pada jam 11.30 pagi. Semoga FS dan kawan-kawan boleh menjawabnya. Amin
  4. Khamis ada 2 kuiz! Pagi Kuiz Intermediate Accounting, petang Cost Management.
Wah..macam kena menganak tirikan blog sekejap lah macam ni. Haru lah esok test. Marketing ni subjek membaca, kalau buka buku ni, FS rasa nak tidur sahaja. Apa mahu jawab lah esok ni..
Intermediate Accounting ngan Cost Management tuh pun..huhu Belajar rasa macam faham sokmo. tapi bila jawab soalan, haru biru sampai tergaru-garu kepala tu! Mana tidaknya, accounting belajar benda basic tapi soalan dia,huhu memang tip top lah, tambah dengan penggunaan bahasa Inggeris dia yang sangat tinggi. Kadang-kadang baca dua tiga kali tak faham dia nak apa.

Itulah pentingnya english education. -Petikan Hantu Kak Limah Balik Rumah.

Apapun, kawan-kawan FS yang baca ni, semoga dipermudahkan! Moga FS pun boleh jawab. Amin..

FS kata: jalan-jalan sini jangan lupa tinggal jejak. Nanti FS balas jejak. InsyaAllah. Kuiz, kuiz, test.. test test marketing. Apa itu marketing? Jom baca buku. baca jangan tak baca.

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

10 comments:

suka cartoon said...

hai..got ur blog view from BA..nice to know u..

jejak ditinggalkan agar mudah untuk dijejaki..

Iznie said...

semoga dpermudahkan segala urusan...all d best test!! :D

Magrib said...

insyallah tuhan permudahkan urusan kita.. asal jgn merungut suda la.. nanti dapat balasan kang.. hehe.. anyway.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Skuad MALAYSIA berjaya Benam CHELSEA 3 - 0 
Pembaca Fanatik Blog gua mengganas
Aku nak rambut mcm Dr Rozmey
Gempar! ramai bantah aku wat rambut DdR
Mari lah ROGOL saya!

FasiHaH SupiaN said...

@suka cartoon
tq visit here..

ok dah jejak anda semula :)

FasiHaH SupiaN said...

@Iznie
tq :)

FasiHaH SupiaN said...

@Maghrib
terima kasih, tak ada apa yang menarik pun. Nanti FS ke sana semula ya..yup,jgn merungut :)

syira aka sepatu hijau said...

salam


alam belajar ni mmmg seronok kan, :)

rindu sangat :D

Ujang9897 said...

anda di tag...sila ke sini..hee

http://azfar9897.blogspot.com/2010/12/contest-gambar-menarik-2010.html

FasiHaH SupiaN said...

@syira aka sepatu hijau
seronok,org kata nanti dah tak kerja ingat alam belajar je..huhu

FasiHaH SupiaN said...

@Ujang9897
Waa,baru menjengah ke blog dia semalam dah kena tag, orait,nanti kita ke situ ambil tag!;)