Bila Perempuan Dilamar Oleh Lelaki.. | fasihah.com


July 3, 2011

Bila Perempuan Dilamar Oleh Lelaki..

Assalamualaikum! Yey! Sat lagi akan berlepas ke Kanada! Siapa nak ikut? Jadi nak update cepat-cepat. Cerita best. Malam-malam minggu ni, santai-santai kejap. Buleh kan? hehe Kisah hati jiwa cinta dua manusia berlainan jantina. Fuhh tarik nafas panjang!


"Awak-awak, saya ingat, saya nak clash dengan dialah." - Mr B


"Tapi kenapa wak?"-Miss G


"Saya dah jumpa yang baru wak, rasanya yang ni lebih menepati cita rasa saya. Lagipun dah lama saya mengenali dia dan rapat jugalah."-Mr B


Dalam hati Miss G dah berbunga-bunga. "Eh macam aku je tu. ^____^"


"Jadinya, awak betul dah buat keputusan ke ni?"-Miss G


"Itulah, sebab itu saya nak tanya awak ni, awak rasa sesuai tak agaknya dia dengan saya ni.."-Mr B



"Ohh cakap sajalah...^___^" sambil tersenyum-senyum. -Miss G










"Macam ni, saya ingat, saya dah tak nak lah dengan Nokia saya ni, saya nak beli iphone4."-Mr B


"Ohh begitu..!" blushing. Malu sampai merah padam.-Miss G


"Awak rasa macam mana?" -Mr B


"Sudah tentu boleh awak. Eh saya kena pergi dulu." -Miss G


"Oh ok, tq awak!"-Mr B



"Sama-sama" Miss G berlalu pergi bersama muka yang rona kejambuan.







Hehehe sengaja buat cerita rekaan semata-mata. Nak cakap, jangan selalu sangat suka naik lif tekan sendiri. Tapi naik lift tekan sendiri ok lagi. Kalau masuk bakul angkat sendiri? Naya. ;)


Fenomena baru, ramai yang tertarik dengan Samsung Galaxy S2 nampaknya. Kawan yang hari tu kata nak beli iphone pun dah berpaling arah. hehe


Entri kosong. Sekian. Terima kasih sudi baca. hik3 Kalau macam menarik, klik apa? Klik like. ;)
TERIMA KASIH SUDI BACA^^

23 comments:

JIJI YU said...

mr gg yu ke tu

::blog anak jawer:: said...

nak g kanada,,, honeymoon ke...hehehe..

Iffah Afeefah said...

comel je dialog tu

blushing

larik

Nur Sulastri said...

haha, perah santan sendiri la ni :)

Rozuan Ismail said...

haha.wan sangat out date dgn fon ni.huhu

Solihin Zubir said...

nk pi kanada? buat apa?

errr... sian.. ada jugak jnis prasa mcm tu eh.. ahaha.. ;-p

sy pun tgh survey android gak ni.. yg mna sempoi.. nk beli..

FasiHaH SupiaN said...

@JIJI YUMr B lah jiji. MIss G. Tak ada nye gg yu =p

FasiHaH SupiaN said...

@Solihin Zubirtak jadilah pulak, tunda ke hari selasa......nak pi kanada, jauh tu,haih penat bersiap.....

wah2, nak survey android?memang terbaiklah..hehe

sergeant keroro said...

haha, ipong pon sodap.

XD

FasiHaH SupiaN said...

@sergeant keroroipong memang best...harga pun best kemainnn

FasiHaH SupiaN said...

@::blog anak jawer::kawin pun tak lagi ok...

FasiHaH SupiaN said...

@Iffah Afeefahefa dia suka cinta cinta nie.hehe

FasiHaH SupiaN said...

@Nur Sulastridah xde org nak perahkan.....perah lah sendiri kan?hehe

FasiHaH SupiaN said...

@Rozuan Ismailsama laa hp yg aa sekrang ni, 10hengget dapat 2 kat pasau.hehe

d_LA said...

wahhhh..nak gi kanada???bestnye..nak itot!!!

Nur said...

haha..kalo naik lif tak tekan sendiri sape nak tekankan? kih2..

tuhla ramai skarang nak s2 tuh..haishh..jeles sih

Cik Aqilah Wardah said...

wahkahkahkah.. mcm terkena btg idung sndiri plak.. hahaha.. blush blush... ^_^

FasiHaH SupiaN said...

@d_LAflight dalay, tunda ke hari selasa, nanti dah balik sy upload gambar deh!hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@Nurhaihh kalaulah ade putera raja nak belikan.hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@Cik Aqilah Wardahhaaaaaaaaa sapelah yg melamar gitu kan..hehehehe

Sunah Sakura said...

cantek gambo love tuuuu..

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Sakurafrom the bottom of my heart with love.hehehehe

Arez said...

skrg dye da ske sgt ngan word love2 ni??haih..mcm ad pape je??