Giveaway Tiny Pillow | fasihah.com


July 11, 2011

Giveaway Tiny Pillow



Akhirnya.. Kak Dini buat pun GA Tiny Pillow nie. hehe^^

Saya suka tiny pillow felt craft yang Kak Dini buat sebab comey dan handmade.
Bila handmade, ada seni di situ. haha

Saya kalau boleh nak lah sangat 1 kan Tiny Pillow ni.
Tapi kalau tak dapat tak mengapalah, bukan rezeki.

Tapi..kalau dapat, nak warna hijau dengan ungu, wane peberet saye. hihihi^^

sesiapa nak join... boleh lah ke sini..


TERIMA KASIH SUDI BACA^^

7 comments:

JIJI YU said...

lena tido tak

H.J said...

boleh buat geli2 tak?haha

Siti Safiyyah said...

i like hijau.. :')

Ardini Humaira said...

thanks dear!


sorry akak kebizian lewat datang blog fasihah tu... hu terharu.. thanks tau... t akak kuran menjahit akak bloing puas2 :D

Ardini Humaira said...

alamak lupa..


Goodluck tau! :)

fRaMe+LenSeS said...

kamu.. kamu.. kat mana nak add fb tu? huu.. cari tak jmpa pun?

sergeant keroro said...

selalu tak bertuah masuk GA, huhu T.T