Meminta Jasa Blogger Yang Dikasihi Sekalian.. Boleh kan..? | fasihah.com


July 3, 2011

Meminta Jasa Blogger Yang Dikasihi Sekalian.. Boleh kan..?

Assalamulaikum blogger yang cumel cun dan handome macho sekalian! Ya Salam 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia! Dengar-dengar tak boleh pakai baju kuning? haha Macam-macam.. Kuning itu cantik apa..Dapat tdoq 2jam jah. Dok rumah gaya dah macam kat asrama stay up.


Ni semua gara-gara kakak saya yang meminta tolong mendesign blog beliau. haaa semput. hehe Jadi, kakak saya ni ada 2 orang anak, ingat tak lawak budak kecik versi Matematik? Ha, dak 2 orang tu anak dia lah tu.


Jadi, nak minta tolong awak, awak awak dan awak juga awak...Minta tolong sangat-sangat.. Tolong pi blog kakak saya ni..

http://tintailmu11.blogspot.com

Tapi-tapi, awak awak awak janganlah harapkan dia follow awak balik. Dia buta tuli sikit bab-bab blog ni. Ponin den settingkan blog dia. Jadi, apa yang saya mahu awak awak sekalian buat ialah...




Tolong follow blog dia please.....Pensyarah dia ni tak tahulah blogger tegar ke apa, dia kena buat blog, dah lah dia tak berapa tahu. Pulak tu, dia akan dikira berdasarkan jumlah follower dan pageviews. Makanya, siapa yang banyak, banyaklah markahnya. Jadi boleh follow dia kat SINI.


Kalau blog tu tak cantik, tak yah lah kecoh-kecoh sebab saya memang tak tahu design blog. T____T


Ok, menolong sesama manusia. Allah tidak menurunkan ujian melainkan hambaNya boleh menghadapi ujian tersebut.


Saudari Norma, seorang penghidap kanser, perlukan bantuan kamu...

Ikuti kisah benar Norma, suami dan anaknya di SINI.

Sumbangan ikhlas daripada kamu boleh dihulurkan ke akaun:

CIMB


01070068677528


Noormawati Mohd Rasif

Moga Allah memberi kebaikan kepada hamba-hambaNya yang berbuat kebaikan. Ameen...

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

18 comments:

JIJI YU said...

ahah..merayu rayu ni..

FasiHaH SupiaN said...

@JIJI YUallaaaa ostad jiji kan baik =.=''

Cik Aqilah Wardah said...

hahaha... sampai cenggitu sekalik lah assignment!! followed!!

pssst: awk design comey ngat dah tu... :)

Esempoi said...

semoga selamat semuanya

Munna said...

ok2...nk pg folo la ni...support...hehe

Sunah Sakura said...

alhamdulillah... insya'Allah nanti angah promotekan sekali... ;)

FasiHaH SupiaN said...

@Cik Aqilah Wardahtq kak wardah!!

FasiHaH SupiaN said...

@EsempoiinsyaAllah..

FasiHaH SupiaN said...

@Munnathanx Munna :)

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Sakuratime kasih angah!!!!

Mutiara Bernilai said...

wah,,mcenggitu skali pensyarah dia bg esaimen?

Mutiara Bernilai said...

eh lupa, insyaAllah, sama2 doakan dan bantu cik norma,,muga dia sentiasa tabah dan kuat,,

Nini Hartini said...

singgah dr blog kakak kamu. hehehe

sergeant keroro said...

dah follow kak awak XD

Anyyss Shuhaimi said...

kite dah follow.. :)

Mohamadazhan.com said...

kesian tgk orang sakit kanser...dah byk kali sy jmpa mereka memang sgt menderita..keguguran rambut itu akibat kimoterapi kesan radioaktif yang kuat...moga Allah memberikan kekuatan padanya amin.

UNA budak BAEQ said...

pheww best gila assigmenttt !
eh eh cunnn okay blog tu . lpas ni boleh amek tempahan template dah . seriouss ni :)


*nangesss oh baca kisah norma dan talib . tsskkk

De Mois said...

macam tu punya lecturer pun ada ke?? takpe2..saudara punya pasal, dengan segera SS ke sana

Menarik di SuaraSendiri
Sejauh mana BERSIH bertindak bersih

Undi disini
Adakah wajar perhimpunan diteruskan?