Pengumuman Untuk Giveaway Dari Korea @fasihah.com | fasihah.com


July 25, 2011

Pengumuman Untuk Giveaway Dari Korea @fasihah.com



Untuk mengetahui senarai yang dah join, ke sini.
Kalau nak join klik gambar di atas.

Untuk update hadiah, kena tunggu owner Storeking balik dari Korea.


Pengumuman Penting

Penyertaan akan ditutup dalam waktu terdekat, kerana hadiah cuma 10, mungkin akan cuba berbincang dengan owner Storeking ni untuk dapatkan 15. Tunggu macam mana. Sebab matawang Malaysia rendah buat masa ni, kena keluar duit lebih. huhu =_______=

Tak sangka mendapat sambutan, jadi, penyertaan akan ditutup dalam waktu terdekat untuk memberikan probabilty yang lebih besar untuk yang menyertainya.

Harap bersabar untuk update hadiah. Sebarang kesulitan amatlah dikesali. Juga, harap jangan hantar dua link, buat masa ni, berukband tak berapa baik untuk mengizinkan tuan belog menjejak langkah semua yang join. Maaf sekali lagi. =____=

Tak apa kan kalau saya tutup awal??

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

20 comments:

Salim Harmanain said...

jap2..kasi aku buat entri dlu kihkih

Cerita Dongeng Wani said...

ok ajerk..:)

mate saya bulat said...

INSYA ALLAH buley menang :D

cik pulau said...

ok jerk..
sebab dah join..hahaha..jahat tak...
kikiki

aimie amalina said...

xpe...kikiki
(sebab ade peluang nk meng..heheheh)

FasiHaH SupiaN said...

@Salim Harmanainhaha lambat tak terime =D

FasiHaH SupiaN said...

@Cerita Dongeng Waniok jerk? memang ok je...tgh tggu gambar hadiah dari korea...

FasiHaH SupiaN said...

@mate saya bulatinsyaAllah, tanya random.org. hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@cik pulauhahaha bagus betul =D

FasiHaH SupiaN said...

@aimie amalinasemua yg join ada peluang nak menang, tapi kak aimi kan dah pi korea.hahaha

aquatwins932 said...

keke.. it's k la tuan tanah.. dapat join n dah tersenarai dalam list peserta pun saya dah cukup rasa seronok.. tapi, kalu nak tambah hadiah, pe salah nya an.. keke

Lulu Caldina said...

selamat malam :)

merahitujambu said...

wow ramainyaa join..good luck to peserta

::blog anak jawer:: said...

setia menanti..hehe

siti kektus said...

ok je. *:(*

FasiHaH SupiaN said...

@siti kektuseh2..kenapa sedih sk??

lia AKA milo said...

ngee..ok sahaja.. dah cukup bahagia kalau nama turut tersenarai.. :)

FiZ said...

wah...sgt byk penyertaan kali ni...takut lak...hihi

Nini Hartini said...

GA dr KOREA??? Korea??? wahh bestnyaaa... akk x pernah tau psl GA ni. huhu... sadis. nk join pn dh terlambat...

sergeant keroro said...

xpe xpe, hehe XD