Satu Dalam Seribu.. Terima Kasih! | fasihah.com


July 1, 2011

Satu Dalam Seribu.. Terima Kasih!

Serasa bagai hari ini hari menghargai orang sekeliling sedunia. Ramai orang yang kita patut hargai, tapi tak semua kita dapat melafazkannya. Jadi, sempena hari jadi yang ke-1000 ini. Ku doakan, agar terus maju kehadapan. Haiz. Macam apa ja. =.=''


Ce tengok kat sidebar. Siap ada yang tunggu siapa ke-1000. Terima kasih kepada semua yang sudi berkunjung ke blog picisan yang hanya tak lebih seperti contengan jalanan. Ye, bukan Hlovate ek!


Apapun, memula, SPECIAL THANKS to HER. Sebab? Sebab dialah yang membawa ! pAk SYahOt ! ke blog ini dan menjadi yang ke-1000.


Sebenarnya, aku tak mahu buat entri ini, kerana takut ada yang terasa. Ada yang kata, kalau blogger famous follow sibuk nak buat entri. Ada yang kata, aih, habis nombor lain tu tak nak promote. Ohho, sesungguhnya bukan begitu. Kalian pun pernah sertai cabutan bertuah bukan? Kalin percaya pada rezeki bukan? Jadi ini rezeki ! pAk SYahOt !

Barangkali, lain kalu anda pula kan? Sebab, dalam masa terdekat tuan tanah kedaung akan buat GA DARI KOREA. InsyaAllah, kalau murah rezeki.. Tunggu :)


TERIMA KASIH SUDI BACA^^

10 comments:

Rahmad said...

wah tahniah..
dh hit 1K follower..

::blog anak jawer:: said...

waaaaa..... dah tergolong dalam bloger otai la ni... folower dah beriban...hehehe...

-Yok mampir diluk = jangan takut kahwin awal.....

FasiHaH SupiaN said...

@::blog anak jawer::memang tak lah pun kalau otai tu....tiada otai lah, aku sama ja dengan yg lain, tiada yg special..

FasiHaH SupiaN said...

@Rahmadtq rahmad..

Pak Syahot (sYaHir) said...

wah terharunye...mekaseh ye fasihah (ke nk pnggl kak fasihah)....

Munna said...

alamak...terfolo awal la pulak...hahahaha

al_hakim said...

wah..tahniah kak..=)

JIJI YU said...

mabruk2..

Anyyss Shuhaimi said...

tahniah kak! :)

Sunah Sakura said...

hohhhh??? macam mana angah boleh bawak dia datang sini??? ahahahha~ tahniah alang!! tahniah syahir!!