Sometime | fasihah.com


July 26, 2011

Sometime

Sometime ago by popoks

Kadang-kadang kita rasa hidup ini terlalu susah,
Kadang-kadang kita rasa hidup ini tidak adil,
Kadang-kadang kita rasa hidup ini terlampau banyak dugannya,

Tapi, kadang-kadang yang terkadang itu sebenarnya kita lupa,
yang kadang-kadang kita lupa apa tujuan kita di muka bumi ini..


Kadang-kadang kita terbuat orang terasa,
Tapi kita tak sedar,
Melalui perbuatan, penulisan, kata-kata..

Kadang-kadang kita rasa bergurau, tapi orang lain pula terasa daripada gurauan itu..
Kan?


Kadang-kadang kita rasa macam kita dah buat sesuatu tu sungguh-sungguh,
Sampai kadang-kadang kita rasa kita yang terbaik,
Tapi rupanya kita bukan yang terbaik..

Itulah, kerana semuanya pasti ada hikmah disebaliknya..


" Verily, after each difficulties, there is a relief. "


p/s: kadang-kadang kita tak sempat nak online, kadang-kadang kita blur nak taip apa kat blog, kadang-kadang kita rasa macam haaa, kadang-kadang memang banyak betul kadang-kadang. Maaf tak update list GA malam tadi, sebab kadang-kadang kita tertidur awal. haha


TERIMA KASIH SUDI BACA^^

20 comments:

Munna said...

kadang2 kita terlupa, Allah turunkan hujan dan petir diawalnya..dan kemudian Allah anugerahkan pelangi =)

Diana @ bilakukatacinta said...

oooo....point di atas 'kadang-kadang; tu sebenarnya nak mintak maap ye?...pjg berjela sungguh intro fasihah ni

::blog anak jawer:: said...

mmg seronok guna perkataan kadang2 tu kan..hehe

aiman said...

tak pe.. tak semua orang sealiran dgn kita.. citarasa pun masing2..

Ardini Humaira said...

kadang2 kita tak sempat nak bw tapi kita slalu ingat kat orang tu heee... ado rasa tak aura akak ingat awak dear :D

Syahir Ramli said...

amboi byknye kdg2...smpi nk trbce kandang2 pon ade dh...tershashul pnye pashal...:)

blog-tips-kurus said...

sangat pelik:
saya tak boleh tidur semalam kerana teh tarik gerai ikan bakar Tanglin... :(

aimie amalina said...

kikiki~
xpe.kadang2 owang kat sini paham nape seha cam tu..=p

airaniez wirdani said...

Kadang-kadang kita LUPA..
Kadang-kadang kita INGAT..
kadang-kadang kita datang sini..
Kadang-kadang tak sempat..
Semoga apa yang kadang2 menjadi selalu kan? ^_^

FasiHaH SupiaN said...

@Munnaayat syurga cinta tuh.hehehehe

FasiHaH SupiaN said...

@Diana @ bilakukatacintalebih kurang lah tu kak..haha

FasiHaH SupiaN said...

@::blog anak jawer::hahaha kadang2 memang kadang2 guna best, erk

FasiHaH SupiaN said...

@Ardini Humairaohhh aura kak dini, datanglahhh haha tq kak dini =D

FasiHaH SupiaN said...

@aiman betul tu aiman...

FasiHaH SupiaN said...

@Syahir Ramlihaha tu dia penangan kadang2 syahir =D

FasiHaH SupiaN said...

@blog-tips-kurusada ubat jgn tidur tak dalam teh tarik tu kak??hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@aimie amalinaadehh kak, faham ke??haha sib baik ade yg faham.hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@airaniez wirdanibunyi ade macam pantun lah kat niez!!heheh tq kak ;)

sergeant keroro said...

hehe, kadang-kadang alien datang lambat :P

suhaili sarif said...

kadang2 kita lupa
ibu bapa kita byk berkorban utk kita

dan kadang2 kita lupa
kita ada kwn2 yg sgt sayangkan kita