Wordless Wednesday #7 : Die Hard Fan | fasihah.com


July 13, 2011

Wordless Wednesday #7 : Die Hard Fan


TERIMA KASIH SUDI BACA^^

40 comments:

Hamba Ilahi said...

die hard fan hlovate rupanya..

saya tak penah baca lagi novel dia..cuma selalu lah dengar penulis novel macam hilal asyraf dan iqbalsyarie cakap hlovate ni best..

suhaili sarif said...

samela kita..hehe
hlovate is d best
still mystery kan die nie
akk dl smngat je stalk die..
yg akk tau umur die 27 x silap
beza 2 thn dgn akk.hehe

H.J said...

buat bungkus nasi lemak ke?haha

siti kektus said...

sama! sama!

semua tu kite dah baca jugak.

tinggal contengan jalan baru nak mula. hihi :p

Wan Pai said...

Rajin baca.. :)

Wordless Wednesday

Kakzakie said...

Baru beli atau dah habis baca? Kalau kakak nak habiskan satu pun mesti sebulan....:)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

tajuk n3 post ini adakah bilah kipas susah nak mati???
tak padai bahsa omputih dulu sekolah gua lari

FasiHaH SupiaN said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.ohaa betul lah tu bro ;)

FasiHaH SupiaN said...

@Kakzakiedah beli semua kak..baca pun dah.hehehehehe

FasiHaH SupiaN said...

@Wan Pairjin baca buku dia je..hehe lain2, alamat nak khatam makan masa...haha

FasiHaH SupiaN said...

@siti kektusyeahhh ade geng!!!hehehehehe

FasiHaH SupiaN said...

@H.Jbanyaklah ko HJ sikit punya sayang aku kat novel2 nie oii

FasiHaH SupiaN said...

@suhaili sarifyess akak pun is d best! kita geng!!hehe

FasiHaH SupiaN said...

@Hamba Ilahihaha kipas susah mati memang.hehe

aiEz said...

pergh minat novel hlovate,sy baru nak kenal2 dgn novel dier

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bagi akak pinjam satu..sedang boring takda bhn ni nk baca

Cik Aqilah Wardah said...

^^

ilmu meningkatkan taqwa.. "bace lah dengan nama Tuhanmu yg Maha Mencipta..."

Mya said...

a good habit ^o^

Hans said...

aku baru baca novel TUNAS
apa2pun memang best gila karya Hlovate

Adam Idris said...

wah banyaknye buku hlovate,
saya belum pernah baca lagi, huhu

GreenJade said...

wow kalu I mau x kuar bilik ..x mkn ..x minum x mandi dok ngadap nih....ekekeke

bersama kak Es said...

membaca sumber ilmu...
good habit :)

FasiHaH SupiaN said...

@aiEztak rugi baca.hehehee

FasiHaH SupiaN said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) akak nak pinjam?? sure do lah kak..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@Cik Aqilah Wardahhehehehe membaca jambatan ilmu..

FasiHaH SupiaN said...

@Myatq ^o^

FasiHaH SupiaN said...

@HansTUNAS lagi gila-gila, superb betul dia jadi budak asrama..haha

FasiHaH SupiaN said...

@Adam Idrisall Hlovate's book are there.hehehehehe

FasiHaH SupiaN said...

@GreenJadethis is juat a collection....xdelah sekali beli banyak ni..beli satu2..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@bersama kak Estq kak es :)

lilypelangi said...

suka penulis HLOVATE :D

lia AKA milo said...

baru ada 2 buah novel hlovate.. :(

salemaziz said...

nape aku xpeenah pasan hlovate nih..huhu

habsahharun said...

best eh?
nak try baca jugak lah!
mana yg paling best?

Nini Hartini said...

Hlovate dari JS kan? tak pernah baca novel dia. best eh?? akak suka dari JS, novel Nazurah Aishah. ni yg nak gi beli Hlovate punya novel pulak nih. hehehehe

Niena Pengembara Ilahi said...

suka baca novel ye

pCL [p@kcikLie] said...

kuat baca novel betul awk ni..

Ardini Humaira said...

sama juga ngan adik dni suka bebenau novel hlovate :)

ame elms ! said...

banyak nye Hlovate ! pinjam pinjam . :O

sergeant keroro said...

tak pernah baca lagi, huhu T.T