Facebook : Add Remove Add Remove | fasihah.com


January 25, 2012

Facebook : Add Remove Add Remove

Saya tak tahu kenapa. Tapi setakat ni memang ada seorang rakan yang saya kenali, boleh katakan, sudah lebih 3 kali dia add saya. Saya tak pernah remove dia. Tapi, mungkin dia yang rajin nak remove dan add saya semula. Saya? Sebab saya kenal dia, saya approve lah. Tapi saya pelik sikit. Kenapa nak add remove add remove?


sumber

Sirius. Saya tak faham. Mungkin ada cerita sejarahnya? Dan sejarah itu menyebabkan hatinya selalu berbolak balik untuk menambah kawan dan berkawan? Dan bila dah tambah ada rasa nak menjauh pula. Mungkin. Dan saya masih tak tahu. 


Seboleh mungkin kita nak menjaga hubungan antara kita sesama manusia selepas hubungan kita dengan Allah. Tapi memuaskan hati semua manusia itu memang payah.


Ikhlaslah dalam berkawan. Kalau saya ada buat salah, tegur. Bukan menjauhkan. Teringat ada satu nasihat yang berbunyi, jangan membenci manusia kerana maksiat yang dibuat, benci maksiatnya sahaja. Jangan bermusuh dengan manusia, takut nanti 1 hari kita lebih teruk daripada dia. Wallahua'lam


p/s: still thinking. Why? Am I not good as a friend? T___T

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

9 comments:

Cik Aqilah Wardah said...

uhukhuk..

no comment! eh, tp terkomen sudaa~ ;)

Aesya Zealous said...

rajin betul die add remove add remove

Anum said...

apa nak komen nie

Tihara said...

tk de keje nk wat kut..add remove 2,3 kali..baik suh dia layan blog lg best dr fesbuk tu..hik2

Iffah Afeefah said...

hobi la kot

biala nak remove ke add ke

ade mak kesah?

Cik Lia Lomi said...

rekkkk.tak tahu nak komen apa orang yang suka add remove ni..tabiat kot??

sergeant keroro said...

nice quote. maybe hobi dia kot, haha. bosan sangat

Nini Hartini said...

akak pulak selalu ter follow , unfollow twitter fasihah. asyikkk tersalah tekan. kalau kt fb tu mungkin dia tertekan remove kot. maklumlah, fb skrg lain mcm sket button dia. hehe...

FasiHaH SupiaN said...

@Nini Hartiniok pasni bleh buat tajuk follow unfollow plak.hehehe