Menulis Bukan Suatu Yang Mudah | fasihah.com


February 1, 2012

Menulis Bukan Suatu Yang Mudah



Kadang-kadang idea tu ada. 
Banyak benda nak kongsi. 
Tapi tak tahu nak mula dari mana.
Tiba-tiba rasa seronok tengok post-post kat tumblr.
Sebab, sekeping gambar boleh memberi banyak inspirasi tanpa ayat yang banyak.
Rasa macam awesome gak tumblr ek. hehe
Tak tak, bukan nak tutup blog. hihihi

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

7 comments:

Aretikz said...

Itulah hakikatnya.. Idea banyak.. tak terkira.. tapi.. nak olahnya berkembang tu yg payah.. tapi, dengan izin-Nya, pasti mudah.. ^^

FasiHaH SupiaN said...

@Aretikzyaaa betul tu, dengan izinnya pasti mudah...insyaAllah

sergeant keroro said...

true true, memang idea banyak, tapi susah jugak nak menulis tu.

Ckin Kembaq said...

kadang idea bertimbun, tapi satu pun tak dapat dicurahkan...

kadang tak ada idea, bila pegang keyboard, mencurah2 idea..hehe

Munnafendy said...

selalu nau jd camtu...last2 xjadi buat entry...hihi

Kakzakie said...

Isu banyak tapi ada kala mahu diterap menjadi penulisan tergendala...

visitme@FaTiN cOrNeR said...

hehehe..yup2..tumblr ringkas tp padat!