I Am Your Senior Now. haha | fasihah.com


February 9, 2012

I Am Your Senior Now. haha

"Sape nama?"


"Nama Fasihah, boleh panggil Seha je. Name sape?"


"Wana. Kite same kan?"


"Same?"


"First year jugak kan?"


"Hehehe Sem ni dah masuk 3rd year. huhu"


"Kak Seha lah ni? Ingatkan same, sebab nampak macam budak-budak."


Itulah kisah hari pertama pertemuan senior dan junior di bilik kami. hehe How sweet. Ok, junior saya baik-baik. Alhamdulillah. Tak ada nightmare dah lepas ni. Tak ada orang gelak-gelak tengah malam gayut dengan boyfie dia. Itu sudah bagus. Mereka nampak baik dan skema! haha Seha, macam lah dia dulu tu tak skema memula masuk! =D


Akak memang kecik Wana, Qila. Akak tak taulah camna nak besar. Pi daftar mengundi pun depa tanya, ni umur 12tahun ke 21tahun ni? Oh my. Sungguh tak cukup umur betul! huhu Masa sebelum nak masuk daftar lagi, kawan si Fiza dah cakap awal-awal dah.


"Seha, aku rasa nanti kalau junior masuk mesti lebih besar daripada ko. Habislah ko. Mesti dia tak percaya ko senior dia."


Dan...Fiza, seperti yang dijangkakan! Tak kisahlah. Still, I am now become a senior! hehe


Welcome new students to IIUM, Garden of Knowledge and Virtue. Enjoy your stay and study for your future achievement.


Mulakan hari anda dengan senyuman! :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

10 comments:

Cik Aqilah Wardah said...

seseniornya kamu, senior lagi sy... masyeh..

.........cP~ said...

Ni mesti sama kes dengan adik saya la ni. Umur 20 orang ingat darjah enam. Kakak dia ni risau je nak lepas keluar.

Kakzakie said...

Kakak bayangkan Seha comel lote macam budak sekolah lagi... kecik-kecik cili padi kan:)

Munnafendy said...

hihi comel sgt ni =)

starzieti said...

awet mude la nih ye. hee.

Nazihah@Jiha said...

alahai kecik hehe~

ummithuraiyaramley said...

akak belajar kat uia eh...dia punya ostel best..skolah saye thun lps ade buat program kat sne...best sangat2!!

Suhaili Sarif said...

smp skrg x dpt jmp seha.hmmmm
hehe
waa untungla ada junior.hehe

Salim Harmanain said...

Pergh...akak senior la...^_^
Saya budak 1st year...:p

FiZ said...

best kan dah jadi senior...hehe