Felt Craft Yang Ohsem! | fasihah.com


April 25, 2012

Felt Craft Yang Ohsem!

Saya ada 2 ekor rabbit yang sangat comel dan OHSEM. Ada sepasang! hehe Siapa nak lagi seekor? Ada yang nak? Tadi baru fotoshoot sama dua ekoq rabbit ni. Kawan teruja dengan hasil kerja dia. Sangat kemas dan cantik okey? Ni kalau dia baca mahu kembang dan muka macam merona pink kemerahan. =D


Felt Craft Handmade Keychain

Serius puas hati dengan jahitan dia. hehe 
Fizah kata, 'aduh tergugat aku, aku pun tak reti menjahit.' Then, well said fizah. Just.. me too. Mana reti menjahit. Sampai mak aku suh g kursus jahit habis belajar kot. -.-''


Kenapa kami teruja gila? Sebab, the one who made this is not a girl or a lady or a woman. Then you know who is the person. hehe


So, buat photoshoot sikit sebelum menyerahkan kepada yang lebih berhak.hehe


They both Love Each Other

Dah macam nak buat story ler pulak. Felt Crat tu nak kissing missing tak ada masalah. Hangpa yang tak halal lagi kalau nak tiru jejak depa tu memang patut kena pangg sekali. hehe


They live peacefully at new place! 



Happy ending~ hehehe

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

5 comments:

Kakzakie said...

Buat kakak curious kalau yg mereka-cipta bukan girl, lady, woman, so who is the person didn't mention here. Congratulation to 'him' - creative...

[sutera kasih] said...

comelnyaaa..seriously, jahitan sgt kemas, siapa yg jahit kalo bkn gegel???ehehe

Diana @ bilakukatacinta said...

felt craft ni sgt cumey..anda telah membuat akak teringin nak mengajak hubby membeli brg2 keperluan menjahit mcm ni..akak nak jugak

Cik Pulau said...

seyess comel giler..
nak mintak dat person buatkan tuk cik pulau boleh ke?? hihihi

[sutera kasih] said...

biar betul???hehe cayalah..sgt kemas jahitan dia :)