Panjang Sangat .... | fasihah.com


April 10, 2012

Panjang Sangat ....

Ok, dah lama tak online. Notification banyak kat fb! haha poyo kan? Tapi sangat berterima kasih kepada incik Google yang sangat selalu membawa pelawat dan pembaca ke blog yang tak seberapa ni dengan kata-kata kunci yang berkaitan dengan blog ni. Dah lama rasa tak update. Tadi tengok keyword, rasa macam lawak pula. senyum sorang-sorang. Meh tengok 1 keyword ni..

keyword panjang sangat

Motif?? huhu siapa yang cari ni? ayat sebijik-sebijik dalam entri kot..huhu kat enri Perempuan tapi menipu, hipokrit!!

Perempuan tak lawa tak apa, tapi baik hati budi bicara akhlak memang 1 aset kecantikan sepanjang zaman. Mencuri, menipu, memukau tu langsung tak comel ok! -.-''

Tak tahulah, kenapa dicari, ade yang buat status ke? hehe poyo betul =D
TERIMA KASIH SUDI BACA^^

3 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

perghhh.. panjang giler keywordnye... hahaha

Iffah Afeefah said...

Haha mknenye die mngingat la tu

nida husna said...

hahaha. punya la panjg org tu search